Så er der lavet banan is.
Det er hyggeligt men lidt svært.
Til 12 stk.
Ingredienser:
90 g. ikke alt for mørk chokolade
6 bananer
6 ispinde
Start med en gryde og fyld ca. 2 cm vand bunden.
Og tag et glas eller en plastic skål og stil den ned i
gryden med vand i. Skru op på en tilpas varme
der ikke er for høj eller for lav.
Vandet skal næsten koge.
Men husk at passe godt på med det kogende vand.
Hvis der kommer vand i chokoladen er chokoladen
ødelagt!
Skær bananerne over i halve.
Når chokoladen er helt smeltet ligger du de skrællede
bananer på 6 små stykker husholdningsfilm (en på hver).
Så pensler du chokoladen på den ene side af
bananerne og lader det størkne.
Når det er størknet vender du bananerne og pensler på den
anden side og lader det størkne der.
Hvis du vil have et tykkere lag chokolade
pensler du bare en gang til når det er størknet.
Til sidst folder du husholdningsfilmen
rundt om banerne og ligger dem i fryseren.
Efter 2-3 timer er de klar til at spise.
Nyd dem!
Knus og kram
Astrid & Sarah
Ingen kommentarer:
Send en kommentar