torsdag den 21. august 2014

Samosas

Lækker eftermiddags snak

16-20 små eller 8-12 store.
Ingredienser:

2dl ærter
lille løg 
1/2 fintsnittet spidskål
1/2 spk karry - afhængig af hvor stærkt det ønskes
1 tsk spidskommen
salt/peber
filodej 
olie 
smør


Start med at svitse karryen i lidt smør - 
steg derefter ærter, løg og spidskål, spidskommen, salt og peber.
Lad det stege i ca. 5 min. 
Filodejen skæres ud i lange strimler - 
ca 5 strimler per dej. Placer fyldet nederst i 
hjørnet og fold dejen om fyldet til trekanter.
Pensl den sidste fold med smør så det sidste dej hænger fast i kanten.
Bag i samosaerne i ovnen ved 200 grader i 15-20 
minutter eller til de er gyldne - hold øje med dem :-)

Knus Sarah

Ingen kommentarer:

Send en kommentar