tirsdag den 29. juli 2014

Koldskål med ribs marmelade


Nu har vi brugt den fantastiske ribs marmelade 
på en dejlig hjemmelavet koldskål.

Til ca. 4 personer
Indgredienser:

3 spsk. sukker
3 spsk. citronsaft
3/4 vaniljestang
2 pasteuriserede æggeblommer
1 l. kærnemælk
 Hvis du gerne vil have at koldskålen skal 
blive lidt tykkere så tag halvdelen 
af kærne mælken og byt det ud med A38.


Start med at piske æggeblommer, sukker 
og vanilje sammen til det er lyst og luftigt.
Put citronsaften og kærnemælken i og pisk så forsigtigt som 
muligt til det hele er blandet godt sammen.
Put noget husholdnings film over og stil det i køleskabet
så lang tid som muligt men den kan sagtens 
spises efter en times tid, men jo længere jo bedre.


Skal nydes på en varm sommerdag;-)
Og den er rigtig god med den lækre ribs marmelade.

Knus Astrid & Sarah

Ingen kommentarer:

Send en kommentar