Nu har vi brugt den fantastiske ribs marmelade
på en dejlig hjemmelavet koldskål.
Til ca. 4 personer
Indgredienser:
3 spsk. sukker
3 spsk. citronsaft
3/4 vaniljestang
2 pasteuriserede æggeblommer
1 l. kærnemælk
Hvis du gerne vil have at koldskålen skal
blive lidt tykkere så tag halvdelen
af kærne mælken og byt det ud med A38.
Start med at piske æggeblommer, sukker
og vanilje sammen til det er lyst og luftigt.
Put citronsaften og kærnemælken i og pisk så forsigtigt som
muligt til det hele er blandet godt sammen.
Put noget husholdnings film over og stil det i køleskabet
så lang tid som muligt men den kan sagtens
så lang tid som muligt men den kan sagtens
spises efter en times tid, men jo længere jo bedre.
Skal nydes på en varm sommerdag;-)
Og den er rigtig god med den lækre ribs marmelade.
Knus Astrid & Sarah
Ingen kommentarer:
Send en kommentar