Lækre hindbær muffins med lakrids og hvid chokolade
Ca. 10 stk.
Ingredienser:
150 g smør
200 g rørsukker
3 æg
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
150 g mel
1 dl optøede hindbær
100 g hvid chokolade
3 tsk lakrids pulver
Start med en skål og pisk smør og rørsukker godt
sammen og tilsæt et æg ad gangen.
Derefter tager du en anden skål og hælder mel,
bagepulver og vaniljesukker i.
Det hælder du i det hvidpiskede smør, sukker og æg.
Hak chokoladen i passende stykker og bræk de
optøede hindbær over med fingerne så de ikke er så store.
Når dejen er rørt godt sammen hælder du chokolade og lakrids pulver i.
Når det så er rørt godt sammen tager du og hælder
de optøede hindbær i og vender dem i dejen - ellers bliver
dejen lyserød.
Bages i ca. 20 min. ved 200 grader men hold øje med dem.
God fornøjelse
Knus Sarah
Ingen kommentarer:
Send en kommentar