tirsdag den 5. august 2014

Hindbær muffins

Lækre hindbær muffins med lakrids og hvid chokolade

Ca. 10 stk.
Ingredienser:

150 g smør 
200 g rørsukker
3 æg
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker 
150 g mel
1 dl optøede hindbær
100 g hvid chokolade
3 tsk lakrids pulver



Start med en skål og pisk smør og rørsukker godt 
sammen og tilsæt et æg ad gangen.
Derefter tager du en anden skål og hælder mel, 
bagepulver og vaniljesukker i.
Det hælder du i det hvidpiskede smør, sukker og æg.
Hak chokoladen i passende stykker og bræk de 
optøede hindbær over med fingerne så de ikke er så store.
Når dejen er rørt godt sammen hælder du chokolade og lakrids pulver i.
Når det så er rørt godt sammen tager du og hælder
de optøede hindbær i og vender dem i dejen - ellers bliver 
dejen lyserød.
Bages i ca. 20 min. ved 200 grader men hold øje med dem.

God fornøjelse  

Knus Sarah

Ingen kommentarer:

Send en kommentar